Budapest 3. multiplex rendszerű mozijaként nyitotta meg 1997-ben  a Cinema City. Már a kezdetekkor is csak feleannyian ültek be, mint a budapesti multiplexekbe átlagosan.

Csepel központjában, a pláza emeleti szintjén volt található, 7 termes, összesen 1366 ülőhellyel rendelkező mozi. A Cinema City arculatának megfelelő kinézet: a bejárat homlokfalán különböző színű, neonfénycsövekkel megvilágított termek számai és mellettük reklámozva a bennük vetített filmek plakátjai voltak láthatók. Pár lépcsőfokot lépve értünk a várakozó és a büfé részhez. Ezután léphettünk be a szalaggal elválasztott folyósóhoz, ahova már csak érvényes jeggyel lehetett bejutni.


Kerületi moziként főleg a csepelieknek épült és őket szolgálta. Június 15-én 20:30kor kezdődtek az utolsó előadások, aztán végleg lehúzták a rolót.

Szerző: zvardai  2009.02.23. 10:13 Szólj hozzá!

Címkék: film mozi csepel

A bejegyzés trackback címe:

https://cinemacsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr63960082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása