A június 15.-ei mozibezárást követően a 100%-ban magyar érdekeltségű Artmoszféra Kft. felvette a kapcsolatot a Csepel Plaza üzemeltetésével. A tárgyalások alatt letisztázódtak azon változások, melyeket a Kft. a gazdaságos üzemeltetés miatt kénytelen véghezvinni.

2008. szeptember 18.-án a filmszínház újranyitotta kapuit. A látogatók szembesültek a következő változásokkal:

  • megszűnt a pénztár és a későbbiekben is a büfében van lehetőség a jegyek vásárlására

  • a jegyek nem helyjegyek, mindenki azt a helyet foglalja el a teremben, amelyik neki szimpatikus

  • az eredeti 7 terem helyett 3 teremben várják a mozilátogatókat.

Természetesen technikai változások is történtek. A Cinema City a mozi bezárásakor leszerelte a vetítéstechnikai eszközöket. Az Artmoszféra Kft. vásárolt 3 darab Strong típusú tányéros vetítőgépet (ezen gépek használtak, de kitűnő műszaki állapotban vannak; későbbiekben bővebben fogok róluk írni), és 2 darab Sony moziprocesszort (ezek képesek az SDDS hang lejátszására, amelyet Budapesten egyedül itt tud élvezni mozinéző) és egy Dolby moziprocesszort.

Szerző: zvardai  2009.02.23. 10:52 1 komment

Címkék: mozi filmszínház artmoszféra sdds dolby vetítőgép

A bejegyzés trackback címe:

https://cinemacsepel.blog.hu/api/trackback/id/tr63960206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batagy 2009.03.07. 14:01:59

Én nagyon örülök hogy újranyílt a csepeli mozi! Sokaknak ez az egyetlen minőségi kikapcsolódási/szórakozási lehetőség a környéken. Amikor a Cinema City bezárt az nagyon rosszul érintett. Utána nagyon hiányzott amíg nem nyílt újra az Artmoszférával.

Gratula az új mozihoz, nagyon kell ez itt, még akkor is ha csak kevesen értékelik a mozizás élményét a mai "mindent internetről töltő" világban. Én személy szerint sokkal jobban szeretem ha bemegyek és nyugodtan mozikörülmények között végignézek egy filmet.

Köszönöm hogy megnyílt!

Utóirat: néhány kis apróságra azárt érdemes lene figyelni: Pl. hogy a reklámok után a belső világítás ne kapcsolódjon föl egy pillanatra. :D
süti beállítások módosítása